Coulissen

Voorgevel CoulissenVoorgevel Coulissen

Omschrijving

In Stad van de Zon in Heerhugowaard Zuid verhuurt Oostertocht Woningbouw BV ruime eengezinswoningen van het type Coulissen. Deze huurwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met een oppervlakte van 26 m2, de open keuken is in veel woningen reeds voorzien van moderne inbouwapparatuur. De trapkast in de woonkamer is een extra bergruimte. In de 15 meter diepe tuin staat een houten berging.

In de hal bevindt zich de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de eerste etage. Naast drie royale slaapkamers bevindt zich op deze etage de geheel betegelde badkamer met wastafel, douche en tweede toilet. Op de tweede etage treft u een grote zolder aan met wasmachineaansluiting en CV opstelling. Het Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

De energiezuinige woningen van het type Coulissen zijn allen voorzien van mechanische ventilatie en zonnepanelen. De opbrengst van de zonnepanelen komt geheel ten goede aan de huurders. Door de uitstekende isolatie zullen de huurders bovendien minder gas verbruiken.

Op loopafstand van de woningen type Coulissen liggen supermarkt, scholen en medische voorzieningen. Diverse sportaccommodaties en het recreatiegebied Park van Luna zijn dichtbij gelegen.

Diversen

Maten (afgerond in m2):

Woonkamer ca. 26,5
Keuken ca. 6,5
Slaapkamer 1 ca. 13,5
Slaapkamer 2 ca. 7,5
Slaapkamer 3 ca. 7
Badkamer ca. 5
Zolder ca. 24
Tuin ca. 80 (incl. berging 7,5m2)