" Huur in Stad van de Zon, ontdek de kwaliteiten "

Havens Oost

Achtergevel Havens OostAchtergevel Havens Oost

Omschrijving

In Stad van de Zon in Heerhugowaard Zuid verhuurt Oostertocht Woningbouw BV riante eengezinswoningen van het type Havens Oost. Deze aan het water gelegen woningen hebben aan de voorzijde een tien meter diepe tuin met berging. Elke woning heeft bovendien twee eigen parkeerplaatsen. De voorzijde van de woning is verlengd waardoor de hal en de keuken extra ruimte bieden.

In de open keuken is een modern keukenblok aangebracht met een gaskookplaat en een vaatwasseraansluiting. De ruime woonkamer ligt aan het water en via openslaande deuren bereikt u het over het kanaal hangende balkon van ca. 8 m2.

Op de eerste etage treft u drie ruime slaapkamers aan en de badkamer met wastafel, douche en tweede toilet. De tweede etage biedt met een oppervlakte van ruim 28 m2 een zee van ruimte en tal van mogelijkheden. Op deze etage bevindt zich de CV opstelling en de wasmachineaansluiting.

De energiezuinige woningen van het type Havens Oost zijn voorzien van mechanische ventilatie en zonnepanelen. De opbrengst van de zonnepanelen komt geheel ten goede aan de huurders. Door de uitstekende isolatie van de woningen zullen de huurders bovendien minder gas verbruiken.

Op loopsfstand liggen supermarkt, scholen en medische voorzieningen. Diverse sportaccommodaties en het recreatiegebied Park van Luna zijn dichtbij gelegen.

Diversen

Maten (afgerond in m2):

Woonkamer ca. 26,5
Keuken ca. 13,5
Hal ca. 10
Slaapkamer 1 ca. 13
Slaapkamer 2 ca. 11
Slaapkamer 3 ca. 8
Badkamer ca. 6,5
Zolder ca. 28,5
Tuin ca. 50 (incl.berging van 7,5m2)